Winnaars textiel-winactie zijn bekend!

De winnaars van de winactie #RecyclenmetKlaas zijn bekend. Tussen 22 mei en 2 juni 2023 maakten deelnemers kans op mooie prijzen. Inwoners uit het ROVA-werkgebied konden een actiesticker aanvragen. Om mee te dingen naar de prijzen, moesten inwoners een zak met goed gescheiden textiel in de textielcontainer doen. Ruim duizend inwoners gaven gehoor aan onze oproep.

Bij de inzameling van textiel zijn we op zoek gegaan naar een zak met goed gescheiden textiel waar een sticker op zat. En die hebben we gevonden. Hieruit zijn 10 winnaars naar voren gekomen. De winnaars werden door ons blij gemaakt met een waardecheque t.w.v. €100,-  om te besteden aan duurzame en circulaire producten bij de webshop van VerdraaidGoedProduct.nl

Campagne

De actie is onderdeel van onze campagne Recyclen met Klaas. Deze campagne richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van de grondstoffen. Met de winactie willen we inwoners belonen die grondstoffen, zoals textiel, goed scheiden. Meer informatie over de winactie en de campagne vind je op www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas.

Winnaars 

De winnaars komen uit het hele werkgebied van ROVA. Van Zwolle tot Urk en van Aalten tot Woudenberg. Bekijk hieronder de winnaars.